Executare Silita Imobil

In jos

Executare Silita Imobil

Mesaj  horatziu la data de Lun Dec 01, 2014 3:51 am

Buna ziua
Dorim sa participam la o licitatie publica organizata de un executor judecatoresc pentru un imobil-casa dar ne confruntam cu o situatie deosebita si de aceea am apelat la ajutorul d-voastra.
Din extrasul cf, la zi, reiese ca si notatii, in urmatoarea ordine:
- o banca cu ipoteca pe acest imobil datorita unui credit bancar acordat debitorului in valoare de 150.000 euro.
- o notatie a unei somatii de plata in favoarea bancii respective inscrise de un alt executor judecatoresc a carei executare silita a fost anulata printr-o sentinta judecatoreasca(August 2014,proces castigat de debitor impotriva bancii si recurs pierdut de banca,Solutie:Admite in parte contestatia la executare,noi credem ca pentru clauze abuzive contract de credit).
- o ultima notatie a unei somatii de plata inscrisa de executorul judecatoresc care organizeaza aceasta licitatie in favoarea unei societati comerciale pentru suma de 35.000 lei+8.000 lei cheltuieli de executare.A fost deschis un proces si in acest caz,contestatie la executare cu sentinta:in baza art. 200 alin. 3 NCPC anuleaza cererea;Încheiere finală (dezinvestire) nr..../2014.
Va rugam sa ne spuneti care sunt riscurile la care putem fi expusi in cazul in care vom fi declarati adjudecari ai acestei licitatii(contestatie din partea bancii,diferenta de evaluare imobil;contestatie din partea debitorului sau creditorului;care este ordinea legala de distribuire a sumelor si daca exista riscul de a pierde banii investiti-credit ipotecar).
Mentionam faptul ca imobilul a fost evaluat diferit(executor pt banca-800.000 lei iar
executor pentru societate 450.000lei).La aceasta licitatie pretul este diminuat cu 50% fiind al 3-lea termen.
V-am fi recunoscatori daca ati putea sa ne raspundeti deoarece termenul acestei licitatii este strans.

horatziu

Mesaje : 1
Data de înscriere : 01/12/2014

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum