Am acte proprietate teren vreau sa fac gard....

In jos

Am acte proprietate teren vreau sa fac gard....

Mesaj  Laurentiu001 la data de Dum Apr 29, 2012 2:09 pm

Am acte proprietate teren vreau sa fac gard, am platit masuratori autorizati de la primAm acte proprietate teren vreau sa fac gardarie etc, vecinu zice ca nu e masurat bine..Unde pot sa ma adresez La cine sa apelez ce trebuie sa fac in continuare ...Eu am platit sa vina sa masoare de la primarie am facut proces verbal ( procesul verbal nu a fost semnat de vecin ca lipsea , vecinu este cineva din familie )
Nu vreau sa am probleme cu nimeni vecinul asta al meu a modificat casa etc fara nici o autorizatie eu am acte de proprietate si vreau sa am gard ca toata lumea .
Continuare...
Vecinul are un act de cadastru banuiesc ceva tras la xerox fara stampila fara nimic la aratat odata in fuga, sa nu vad eu ce si cum dar in mare din ce imi aduc aminte cam pe acolo este ...eu am inceput acum vreo 2 ani contructia unei case care cu chiu cu vai pe criza asta si cu toate firmele astea de constructii care mai de care mai dubioase anul asta sper sa o finalizez pe afara , Bine si sa o dau ca terminata la primarie .... Terenul l-am cumparat de la tatal meu acum 5 ani cu act vanzare cumparare , terenul provine dintro succesiune etc ....Nu am pus gard atunci intre proprietati ca am zis fiind in familie asta e ,in plus am gandit ca poate asa hotii vazand ca nu este gard nu mai intra la furat..Acum la finalizare avand toate actele in regula autorizatie de constructie cadastru toate actele astea care raportanduse la posibilitatile mele financiare au costat avere arhitectul a chemat o firma autorizata care a venit cu niste antene etc punand pari raportanduse la pozitia gps etc ... Pari au fost de lemn un milion parul + tva plus taxe etc totul in regula cu proces verbal..vecinul acum a spus ca nu recunoaste nici un par etc ... cam asta este situatia ...
Unde trebuie sa ma adresez ca sa ma lase in pace si sa termin odata cu gardul asta...

Laurentiu001

Mesaje : 1
Data de înscriere : 29/04/2012

Sus In jos

Stimate domn - problema cu gardul

Mesaj  Av. Cuculis la data de Mier Mai 16, 2012 9:33 am

Aveti doua variante legale - granituire daca v-a fost afectata proprietatea de un vecin sau in urma intabularii si a cadastrului aveti dreptul de a pune gardul pe linia de hotar.
Cu stima, av Cuculis
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
http://indrumarijuridice.forumz.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania
avatar
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Mesaje : 108
Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum