Diplome Spiru Haret - Spiru Haret NU ELIBEREAZA DIPLOMELE

In jos

Diplome Spiru Haret - Spiru Haret NU ELIBEREAZA DIPLOMELE

Mesaj  Av. Cuculis la data de Mier Iul 11, 2012 10:54 pm

Ce fac daca nu imi este recunoscuta diploma de la Spiru Haret?

de C.A. Cuculis

*Cuvinte cheie: *antonescu spiru haret , casa de avocatura Cuculis USH , Ce fac daca nu imi este recunoscuta diploma de la Spiru Haret? , cuculis avocat , spiru haret , diploma ush , scandal diplome ush 2009 , spiru haret scandal


Multi dintre dvs. ati crezut declaratia data de ministrul interimar Pop,insa realitatea in privinta acestor diplome este cu totul alta.Scandalul in 2009 a inceput cand era ministrul educatiei tot Ecaterina Andronescu.Deci cum credeti ca se rezolva aceasta problema decat judiciar,cand la putere sunt oamenii care au declansat scandalul?Raspunsul Casei de avocatura Cuculis este doar unul:trebuie sa aveti rabdare cu instanta de judecata,chiar daca dureaza foarte mult pentru ca este singura cale de a rezolva problema dvs.Absolventii facultatilor neautorizate din cadrul Universitatii „Spiru Haret“ (USH), promotiile 2008 si 2009, au inceput sa se organizeze in grupuri pentru a-si recastiga drepturile in instanta. „Numarul absolventilor care doresc sa depuna plangere impotriva Ministerului Educatiei este din ce in ce mai mare. Avem grupuri de cate 40 de absolventi, de cate 60 si de cate 38. Majoritatea sunt din zona Cluj si Harghita“, a declarat avocatul Cuculis Adrian, membru al Baroului .Peste 700 de absolventi si-au obtinut diploma prin Casa de avocatura Cuculis .Puteti verifica in felul urmator:Intrati pe noulportal.just.ro si dati click pe harta la Bucuresti si apoi click pe Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti.La rubrica parte cautati dupa “Cuculis”
Va rog sa ne scrieti pe adresa de email:avocat@indrumari-juridice.eu ,telefon 0722298011 www.indrumari-juridice.ro


specializari acreditate spiru haret-spiru haret diplome 2010-diplome licenta spiru haret-spiru haret diplome 2008-spiru haret diplome licenta 2009-spiru haret diplome 2009-spiru haret diplome baba-spiru haret diplome 2012 spiru haret diplome 2009 cuculis-casa de avocatura coltuc.Diplome spiru haret.

Absolventii de la Universitatea Spiru Haret care au suferit prejudicii la locul de munca sau pe parcursul educational pot cere daune morale.info@spiruharet.ro .. . Detalii ridicare diplome … dosarele cu actele absolvenţilor licenţiaţi ai Universităţii “Spiru Haret” din anii 2003... 2. facultatea spiru | master universitate | spiru constanta | studenti spiru haret Referintele la aceste universitati nu sunt de natura comerciala, fiind prezentate elemente care sa imbunatateasca relatia student-institutie de invatamant.

Singura sansa a studentilor este sa ACTIONEZE IN JUDECATA SPIRU HARET. Suntem cabinetul cu cele mai multe dosare castigate si pe rolul instantelor din Romania in ceea ce priveste PACALITII SPIRU HARET si eliberarea diplomelor acestora.
ACTIONATI ACUM! sau maine s-ar putea sa fie prea tarziu si angajatorul dvs. sa va ceara sa ii restituiti banii pentru cresterea pe postul de angajat cu studii superioare, sau mai rau sa fiti concediati de pe locurile dvs. de munca.

Actionati ACUM!

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumarijuridice.wordpress.com
http://indrumarijuridice.forumz.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania - Specialist in Drept

_________________
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumz.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania - Specialist in Drept Penal si Comercial
avatar
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Mesaje : 108
Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum