Cumpara Rovinieta Electronica On-line !

In jos

Cumpara Rovinieta Electronica On-line !

Mesaj  Av. Cuculis la data de Joi Iul 12, 2012 11:41 pmSingura platforma online de achizitionare a rovinietelor electronice!

Roviniete.ro – este cel mai mare portal de informații despre tarifele de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România (rovinieta electronică) – taxa de utilizare a infrastructurii rutiere.

Cât costă rovinieta?

Cumpără rovinieta electronică online! Legislație – rovinieta la zi! Servicii specializate pentru companii! În contextul în care taxele și impozitele din România sunt din ce în ce mai multe și mai diversificate, pe piața informațiilor oferite de mediul internet a apărut un nou site specializat pe informarea directă a consumatorului.

Site-ul www.roviniete.ro a fost gândit ca un instrument simplu și eficient de informare asupra tarifelor de utilizare a rețelei de drumuri naționale din România – așa numita rovinietă.

Toți posesorii de autovehicule din România sunt obligați prin lege să aibă asupra lor, în situația în care utilizează drumurile naționale din afara orașelor, rovigneta, prin care demonstrează că au achitat acest tarif. Este important să cunoaștem valoarea acesteia, către cine se adresează, în baza cărui temei legal și mai ales de unde o putem procura!

SCALA ASSISTANCE împreună cu Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale SA (C.N.A.D.N.R.) pune la dispoziția utilizatorilor de drumuri din România cea mai facilă modalitate de achitare a tarifelor de utilizarea rețelei de drumuri naționale din România – rovinieta electronică.

http://www.roviniete.ro
avatar
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Mesaje : 108
Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii recomanda Roviniete.ro

Mesaj  Av. Cuculis la data de Joi Iul 12, 2012 11:45 pm

Fiindca ne ocupam de contestarea amenzilor pe care dvs. le primiti in fiecare zi din partea C.N.A.D.N.R ului, impreuna cu partenerii nostrii de la www.roviniete.ro venim in spirjinul cetatenilor pentru ca dvs. sa va puteti achizitiona cu usurinta rovinieta electronica chiar din fata calculatorului.

Va recomandam cu mare incredere -

www.roviniete.ro

_________________
Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii - Indrumari Juridice Pentru Dvs. online! Prima Initiativa din Tara!!
Raspunsuri gratuite la intrebari juridice.

www.indrumari-juridice.eu
www.indrumari-juridice.ro
www.indrumari-juridice.eu/indrumarijuridice
www.indrumari-juridice.ro/Cuculis_Blog
http://indrumarijuridice.forumz.ro
Tel: 031.412.48.88 / 0722.298.011

Avocat Cuculis - Titular de cabinet si membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania - Specialist in Drept Penal si Comercial
avatar
Av. Cuculis
Av. Cuculis
Av. Cuculis

Mesaje : 108
Data de înscriere : 03/07/2011
Localizare : Romania

http://www.indrumari-juridice.eu

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum